név:  
jelszó:  

Regisztráció      
Belépek

Elfelejtettem a jelszavam

Demóletöltéshez kérjük kattintson ide!

Hírlevél

Hírlevelünkkel erőfeszítés nélkül juthat hozzá a cégünkkel, szoftvereinkkel kapcsolatos legfrissebb hírekhez.

e-mail:  

Feliratkozom

Leiratkozom

Partnereink


Linkgyűjtemény

PHP PHP
1095 Budapest, Ipar utca 2/b. 2. emelet 13.     Tel.: (1) 599 9740     Fax: (1) 599 9921 oldaltérkép
e-mail: keresés: keresés

Referenciák és vélemények a Praxis Pro szoftverekről - Vidék

Az alábbiakban szeretnénk bemutatni néhány vidéken dolgozó orvos felhasználónk véleményét szoftvereinkről.   

Győr-Moson-Sopron Komárom-Esztergom Pest Pest Budapest Nógrád Heves Borsod-Abaúj-Zemplén Szabolcs-Szatmár-Bereg Hajdú-Bihar Jász-Nagykun-Szolnok Békés Csongrád Bács-Kiskun Fejér Veszprém Somogy Tolna Baranya Zala Vas Referenciák szűkítése az alábbi szempontok alapján:

Megye:
   
Szakterület:
   
Előző szoftver:
   
 
mehet

Dr. Papp Gábor

Szigetvár, Baranya megye
Előző szoftver: Viktória

Praxis Pro Család
"Kb. 2 éve tértem át a Viktória programról. Hálózatban használom 4 gépen, köztük egy laptopon. Nagyon jónak tartom az adat szinkronizálást, hogy míg én időnként a laptopon beviszem a meglátogatott betegek adatait, aszisztensnőim egy időben a másik gépeken dolgozhatnak. A szinkronizálás könnyü egyszerű és nem jár adatvesztéssel. A program nagyon naprakész és a munkatársak nagyon segítőkészek. Könnyü használni a napi gyakorlatban. Köszönve eddigi munkájukat a további jó kapcsolat reményében Tisztelettel, dr. Papp Gábor házi gyermekorvos."

Dr. Barsi Ernő

Győrság, Győr-Moson-Sopron megye

Praxis Pro Család
"A Praxis program tudja az elérhető háziorvosi szoftverek közül a leggyorsabban követni a minisztérium és OEP ötletek miatt állandóan változó jogszabályi és gyógyszerfelírási szabályokat.
Sokszor gyorsabban reagálnak nálunk is, és messzemenő segítséget adnak telefonon a felmerülő problémáinkra.
Rendelőnkben mind a három orvos ezt a programot használja, így egymásnak is segíteni tudunk a szoftverhasználatban.
A hardver rendszert a fizikai távolság miatt nem tőlük szereztük be, de ennek ellenére mindig kaptunk tanácsot a hardvervásárlást illetőleg, sőt a menetközben felmerült működési problémák megoldásában is telefonon keresztül, ha nem volt a közelben informatikus segítség.
Összegezve a Praxis Pro, a családorvosi rendelés teljes informatikai igényét a változásokra gyorsan reagálva igyekszik kielégíteni, a mindennapi munkakapcsolat pedig szinte már baráti".

Dr. Hasitz Ágnes

Szentendre, Pest megye
Előző szoftver: Hippokratész

Praxis Pro Család, Praxis Pro Magán, Praxis Pro Szak, Praxis Pro Üzem

"Én véletlenül leltem rá a PraxisPro demo verziójára és azonnal beleszerettem 3 évvel ezelőtt. Azóta sem ábrándultam ki, a lelkesedésem változatlan. Nagyszerű, hogy minden problémát, ötletet örömmel fogad az informatikus csapat, jól lehet velük együtt dolgozni, pedig azt gondolom, néha nehéz feladat elé állítom és állítjuk őket. Nyilván nem mindent lehet megvalósítani, másként gondolkodik a doktor és mások a lehetőségek az informatikában. Ha szükséges telefonon folyamatos lehet a kommunikáció, de nagyon kedveljük a havi személyes karbantartást is, mert mindig van egy-két apróság, amit így a legjobb tisztázni. Azt gondolom, hogy mind a jogszabályok, mind a szakmai irányelvek érvényesülnek a program működésében, és ez sokat segít a betegellátás rugalmasságában. Pl. a vizitdíj bevezetése napján mi már nyomtatott nyugtákat készítettünk és ezáltal egy perccel sem lett hosszabb egy beteg ellátása. Nagyon kedvelem a receptírás logikáját, a könnyű gyógyszerválasztást, az állandó gyógyszerek kezelését, a gazdaságos gyógyszerfelírás precíz támogatását, a szuper kábítószer rendelési menetet a receptírástól az értesítő és jelentés nyomtatásig. De sorolhatnám szinte a program minden funkcióját. EKG-t adaptálhatunk a beteg dokumentációjához, jól kezeli a beteg kartonjában a szkennelt dokumentumokat. Jól lehet beutalót írni, stb, stb. Biztos, hogy rengeteget lehet még újítani, de most is egy nagyon klasszul használható program."

Dr. Márkus György

Budaörs, Pest megye
Előző szoftver: BOSS

Praxis Pro Család

"A Praxis Pro előtt a BOSS rendszerrel dolgoztunk. Az áttérés az új programba gyorsan, problémamentesen történt. Jómagam és az asszisztencia gyorsan elsajátította az új program használatát.
Az eltelt évek alatt kitűnő kapcsolat alakult ki a céggel! Minden, az orvosláshoz nem feltétlenül tartozó informatikai segítséget megkapunk a DeriCom Kft. szakembereitől.

Miért épp a Praxis Pro for Windows mellet döntöttünk?
Kezelése könnyen elsajátítható minimális számítástechnikai ismeret birtokában is. A DeriCom Kft. folyamatosan fejleszti a rendszert, figyelembe véve az orvosok szakmai kívánságait is.
Mivel városunkban minden orvos ezt a programot használja, így leegyszerűsödött a körzetek közötti betegcsere adminisztrálása.
Ezt a programot ajánlom minden olyan kollégának, aki egy megbízható, gyors adminisztrációs eszközt akar, és a betegeivel is szeretne több időt foglalkozni."
 

Dr. Márkus György

Dr. Gombkötő Gyula

Törökszentmiklós, Jász-Nagykun-Szolnok megye

Praxis Pro Család, Praxis Pro Üzem

"A Praxis Pro-t 1999. óta használjuk. Akkoriban számos más programot megnéztünk, de emellett döntöttünk gyors és egyszerű kezelhetősége, átlátható grafikus megjelenése, és igényeinket teljes mértékben kielégítő funkcionalitása miatt. Döntésünket nem bántuk meg.
A program folyamatosan újabb és újabb, az aktuális igényeknek megfelelő funkciókkal bővül, a gyógyszer-, segédeszköz-, és egyéb adat-listái mindig naprakészek. A rendszer nagyon megbízható, a négy év során semmilyen adatvesztés nem történt. A DeriCom Kft. munkatársai készségesek és a nap bármely szakában rendelkezésünkre állnak, bármilyen kéréssel, problémával is fordulunk feléjük. Még az egyedileg felmerült igényünket is megoldották néhány nap alatt.
Bátran ajánlom bármely háziorvosnak ezt a programot, bizton állíthatom, nem fog csalódni."

Dr. Gombkötő Gyula

Dr. Takács Anikó, Dr. Kerényi Attila, Dr. Czakó Tibor

Nyírtelek, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
Előző szoftver: Praxis Plusz

Praxis Pro Család, Praxis Pro Üzem, Praxis Pro Szak, Praxis Pro Magán

"Kezelése minimális számítástechnikai ismeret birtokában is könnyen elsajátítható volt. Az asszisztencia egy-két hét után gördülékenyen bánt vele. A program stabilan fut, nagyszerűen működik hálózatban is. A gyógyszer, gyógyászati segédeszköz könyvtárak változó adatainak utánkövetésére sincs panaszunk, karbantartása precízen megoldott. Ha nagyritkán gond merül fel a munka során a program használatát illetően, telefonon azonnal szakszerű segítséget kapunk. A napi gyakorisággal egyszerűen, gyorsan alkalmazható biztonsági adatmentések pedig a technika ördögével szemben nyújtanak ellenszert. A vállalkozó kedvű felhasználók a praxis adatelemzések szinte kimeríthetetlen tárházában találják magukat, ha egy kicsit túllépnek a napi rutinban használt funkciókon".

Dr. Takács Anikó, háziorvos, a foglalkozás-egészségügy szakorvosa
Dr. Kerényi Attila, háziorvos, belgyógyász szakorvos
Dr. Czakó Tibor, házi gyermekorvos, gyermekgyógyász, a gyermek és ifjúságvédelem szakorvosa

Dr. Gergely Nándor

Mátészalka, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
Előző szoftver: IXDoki

Praxis Pro Család, Praxis Pro Ügyelet

"A Praxis Pro for Windows logikusan felépített program, egyszerűen kezelhető, kezelése könnyen elsajátítható. Grafikus felülete áttekinthetővé teszi. Mivel Windows alapú, kompatibilis az egyéb Windows-os programokkal (Word, Excel). Az esetlegesen felmerülő programhibák jelzése után a javítás a programozók által gyorsan megtörténik. A kb. 350 km-es távolság a DeriCom Kft-től még soha nem okozott gondot a szervízeléssel kapcsolatban, telefonon mindig megoldást kaptunk.

Egy éve használjuk a Praxis Pro rendszert és mondhatom magasan jobb színvonalú az előtte használt IX Doki programtól. Könnyebben kezelhető ill. jobban átlátható.

A konvertálás félig meddig sikerült, de sajnos nem tudták megoldani, hogy a gyógyszerállomány teljes egészében átjöjjön, de ezt rövid időn belül pótolni tudtuk."

Dr. Gergely Nándor