név:  
jelszó:  

Regisztráció      
Belépek

Elfelejtettem a jelszavam

Demóletöltéshez kérjük kattintson ide!

Hírlevél

Hírlevelünkkel erőfeszítés nélkül juthat hozzá a cégünkkel, szoftvereinkkel kapcsolatos legfrissebb hírekhez.

e-mail:  

Feliratkozom

Leiratkozom

Partnereink


Linkgyűjtemény

PHP PHP
1095 Budapest, Ipar utca 2/b. 2. emelet 13.     Tel.: (1) 599 9740     Fax: (1) 599 9921 oldaltérkép
e-mail: keresés: keresés

PraxisPro Üzem

Praxis Pro Fogalkozás-egészségügyi szoftver

A Praxis Pro szoftver kézikönyve és demo verziója belépés után letölthető!

A Praxis Pro Üzemorvosi szoftver egy önálló foglalkozás-egészségügyi program. Ajánljuk foglalkozás-egészségügyi orvosoknak, akik rendelői munkájuk könnyítése érdekében egyszerűen kezelhető Windows-os programmal szeretnének dolgozni. A programban egyszerűen rögzíthetőek a cégek, ill. a hozzájuk tartozó dolgozók. Nyilvántarthatja a vállalkozásokkal kapcsolatos dokumentumokat, szerződéseket, ill. a dolgozók munkaalkalmassági lapjait.

Az alábbiakban a teljesség igénye nélkül bemutatjuk a Praxis Pro Foglalkozás-egészségügyi szoftver jellemzőit, képekkel illusztrálva (részletesebb leírás a kézikönyvben található).

 


CégnyilvántartásCégnyilvántartás

Itt módosíthatóak és tekinthetőek meg a rögzített cégek adatai (pl. cím, elérhetőségek, ágazati és alágazati besorolások, megjegyzések, szerződés kezdete, fizetés módja és gyakorisága stb.), dokumentumai, dolgozói, statisztikák (pl. szerződött alkalmazottak kategóriánként), valamint itt lehet új céget rögzíteni.

A létező cégek -könnyítve a folyamat átláthatóságát- természetesen az adott beteg törzslapjához köthetőek, köztük keresni lehet és a módosítások folyamata is igen egyszerű.

 


TörzslapTörzslap

Itt rögzíthetők az adott beteg személyi, TB és munkahelyi adatai, az anamnézis (ezen belül: családi anamnézis, oltások, gondozási, protokoll, leszázalékolás, exitus lap), a rizikó faktorok, a gondozási lap, az állandó gyógyszerek, statisztikák, valamint közvetlenül elérhető a beteg teljes kórtörténete.

A munkahelyi adatoknál közvetlenül a már felvett/rögzített cégekhez, valamint a foglakozás típusokhoz sorolható a beteg. 


Ellátási lapEllátási lap

Az ellátási lapon rögzíthető az adott megjelenés alkalmával végzett vizsgálat, tevékenység, adminisztráció, melyek mentés után is könnyen kereshetők.

Pl. Az ellátási lapok, a diagnózisok, vagy külön a receptfelírási előzmények is egy gombnyomással könnyedén megtekinthetőek.

Szintén innen érhető el az aktuális Foglalkozás-egészségügyi jogszabály gyűjtemény, amely egy külön ablakban jelenik meg.


ReceptírásÖsszetett receptírási ablak

Az üzemorvosi program receptírási ablaka szinte teljes mértékben megegyezik a Családorvosi programéval.

Ugyanúgy rögzíthetünk állandó gyógyszereket (max.  40 db-ot), használni tudjuk a teljes gyári gyógyszerlistát (gyógyszerek, felírhatóság, leírások, stb.). Szintén használható a folyamatosan frissített segédeszköz állomány is, valamint elérhetőek a saját készítményekkel is bővíthető magisztrális készítmények is.


Ellátási lap/DokumentumokDokumentumok

A dokumentumokban elérhető többek között a munkaalkalmassági vélemény, igazolások, és egyéb egyedileg készített sablonok/szövegek, melyek akár scannelhetőek is.

Adott gombra kattintva minden fontos adat megadható és nyomtatható (pl. alkalmasság jellege, korlátozások listája, érvényesség, megjegyzés, adott esetben a vizsgálat ára, stb.)
Jelentés/Vény-jelentésVényjelentés

A negyedéves üzemorvosi jelentés elkészítése rendkívül egyszerű.
A kívánt időszak beállítása után egy gombnyomásra elkészül a floppys jelentés, melynek tartalma megtekinthető és nyomtatható.
A szoftver arra is fel van készítve, hogy a jelentési kötelezettség e-mailen keresztül is küldhető legyen (viszont jelenleg kötelező floppy-lemezen elküldeni).