név:  
jelszó:  

Regisztráció      
Belépek

Elfelejtettem a jelszavam

Demóletöltéshez kérjük kattintson ide!

Hírlevél

Hírlevelünkkel erőfeszítés nélkül juthat hozzá a cégünkkel, szoftvereinkkel kapcsolatos legfrissebb hírekhez.

e-mail:  

Feliratkozom

Leiratkozom

Partnereink


Linkgyűjtemény

PHP PHP
1095 Budapest, Ipar utca 2/b. 2. emelet 13.     Tel.: (1) 599 9740     Fax: (1) 599 9921 oldaltérkép
e-mail: keresés: keresés

PraxisPro Ügyelet

Praxis Pro Ügyeleti szoftver - Ügyeleteknek, ügyeletes orvosoknak

A Praxis Pro szoftver kézikönyve és demo verziója belépés után letölthető!

Az alábbiakban a teljesség igénye nélkül bemutatjuk a Praxis Ügyeleti szoftver jellemzőit, képekkel illusztrálva (részletesebb leírás a kézikönyvben található).


Betegfelvétel

Betegfelvétel

Egy új beteg felvétele az adatbázisba rendkívül egyszerű. Az ügyeleti jelentés szempontjából is fontos személyes adatokat egy leegyszerűsített, így könnyen kezelhető ablakban lehet kitölteni, majd menteni.

Az adatok mentése után azonnal egy üres kórlap is nyitható a betegnek, megkezdve ezzel az ellátását.

 


Ügyeleti adatlapÜgyeleti adatlap

Az ügyeleti adatlap a betegfelvételnél már kitöltött adatlap.

A már felvett és ellátott betegek közötti keresés, az adatok módosítása, és a kórlapok, kórtörténetek elérése többek között innen is egyszerűen kezelhető.

 

 


KórlapKórlap és receptírás

A kórlap és a receptfelírási lap kinézete megegyezik a Családorvosi szoftverben lévővel, a funkciók azonosak.

Ellátás-diagnózisok, szűrések, panaszok, vizsgálatok, leletek, labor leletek, receptek, javaslatok, táppénz, gondozás, tovább-küldés (beutalók), dokumentumok, szakellátás, visszarendelés, egyéni kórtörténet, nyomógombok alatt minden olyan feladatot el tud végezni, ami a gyors és megbízható betegellátáshoz szükséges.
A gyors adatbevitelt segítik a Könyvtár modulban lévő (már előre elkészített) és Ön által megszerkeszthető egyéni klisék, szövegrészek, panelek, listák.

A kórlap mentésekor megjelenik a vizitdíj ablak, amelyen megadható a szükséges összeg, a fizetés jogcíme, a nyugta sorszáma. A nyugta azonnal nyomtatható is. Vizitdíj

Cégünk kapcsolatban áll az Állami nyomda NyRt.-vel, ahol kedvezményes árú nyugtatömbök vásárlására van lehetőség, így legtöbb felhasználónk ezt a költségkímélőbb megoldást választja a nyugták beszerzésére.
Természetesen lehetőség nyílik más formátumú nyugta nyomtatására is.


Receptírás

Egyszerre több recept elkészíthető (maximum 20 db.), és az összes egyszerre kinyomtatható (természetesen a nyomtatás a jelenlegi kötelező vényírási szabálynak megfelelő).Receptírás

A paciens állandó gyógyszerei a szokásos dózisokkal és szokásos adagokkal együtt egy billentyűvel áthívhatók a kartonról és máris nyomtathatók a receptek. Recept-, igazolás- és beutaló nyomtatása pacienstől függetlenül is lehetséges a KÖNYVTÁR menüpontban. A gyógyszerfelírást többek között egy beépített és folyamatosan frissített gyógyszerkönyvtár segíti, amely több mint 7 900 készítményt tartalmaz, és amelyben minden készítményről 2-3 oldalas leírás található (hatóanyag, szokásos dózis, mellékhatások, ellenjavallatok, szedéssel kapcsolatos információk, stb.) Az orvos összeállíthat egy saját könyvtárat is, amely betegségcsoportonként tartalmazza az általa gyakorta használt készítményeket, és létrehozhat egy saját magisztrális könyvtárat is. A készítmény kiválasztása történhet név, ATC kód, hatóanyag szerinti csoportosítás szerint, de segítséget kap a helyettesíthető készítmények költség-viszonyairól is (beteg, TB, stb. szempontok szerint).

Szintén a receptírás lapon található a folyamatosan frissített segédeszköz állomány, valamint a saját készítményekkel bővíthető magisztrális készítmények adatbázisa is.


Jelentéskészítés

Ügyeleti jelentés

Az ügyeleti jelentés pár egérkattintással elkészíthető: a jelentés floppyra mentődik, valamint nyomtatásra kerül a kísérőjegyzék is.

 

 

 


Forgalmi lekérdezésekForgalmi lekérdezések, statisztikák

A forgalmi lekérdezéseknél számtalan szükséges és hasznos lekérdezés készíthető többek között pl. betegforgalomról, receptfelírásokról, vizitdíj összesítésekről, stb.