név:  
jelszó:  

Regisztráció      
Belépek

Elfelejtettem a jelszavam

Demóletöltéshez kérjük kattintson ide!

Hírlevél

Hírlevelünkkel erőfeszítés nélkül juthat hozzá a cégünkkel, szoftvereinkkel kapcsolatos legfrissebb hírekhez.

e-mail:  

Feliratkozom

Leiratkozom

Partnereink


Linkgyűjtemény

PHP PHP
1095 Budapest, Ipar utca 2/b. 2. emelet 13.     Tel.: (1) 599 9740     Fax: (1) 599 9921 oldaltérkép
e-mail: keresés: keresés

PraxisPro Szak

Praxis Pro Szakorvosi szoftver

A Praxis Pro szoftver kézikönyve és demo verziója belépés után letölthető!

Rendelőintézeti kiépítés, több mint 12 szakmára kidolgozott szak-specifikus ellátási
lap, beutalók, szakvélemények, beépített OEP szabálykönyv, WHO kódok,
ellátással kapcsolatos OEP előírások, WHO összeférhetelenségi  szabályok
folyamatos ellenőrzése, és szakorvosi jelentés elkészítése.

Az alábbiakban a teljesség igénye nélkül bemutatjuk a Praxis Pro Szakorvosi szoftver jellemzőit, képekkel illusztrálva (részletesebb leírás a kézikönyvben található).

Szerkesztés alatt!


Törzslap   

Itt vihetők be a betegek személyi adatai. A törzslapon könnyedén módosítható bármi, közvetlenül elérhető Törzslapa Receptírás lap, a kórlapok, valamint egy gombnyomással kereshetünk más betegek között is.

   

     

    

    


Ellátási lap  

Az Ellátási lapon láthatók a beteg adott ellátásai.Ellátási lap

A beteg ellátásaival kapcsolatban innen szinte minden elérhető, többek között: a teljes eddigi kórtörténet, az előző receptfelírások, az előző kórlapok, a szakvélemények, a beutalók, a laborleletek.  

   

   

   


ReceptírásReceptírás

Egyszerre több recept elkészíthető (maximum 20 db.), és az összes egyszerre kinyomtatható (természetesen a nyomtatás a jelenlegi kötelező vényírási szabálynak megfelelő).
    
A paciens állandó gyógyszerei a szokásos dózisokkal és szokásos adagokkal együtt egy billentyűvel áthívhatók a kartonról és máris nyomtathatók a receptek. Recept-, igazolás- és beutaló nyomtatása pacienstől függetlenül is lehetséges a KÖNYVTÁR menüpontban. A gyógyszerfelírást többek között egy beépített és folyamatosan frissített gyógyszerkönyvtár segíti, amely több mint 7 900 készítményt tartalmaz, és amelyben minden készítményről 2-3 oldalas leírás található (hatóanyag, szokásos dózis, mellékhatások, ellenjavallatok, szedéssel kapcsolatos információk, stb.) Az orvos összeállíthat egy saját könyvtárat is, amely betegségcsoportonként tartalmazza az általa gyakorta használt készítményeket, és létrehozhat egy saját magisztrális könyvtárat is. A készítmény kiválasztása történhet név, ATC kód, hatóanyag szerinti csoportosítás szerint, de segítséget kap a helyettesíthető készítmények költség-viszonyairól is (beteg, TB, stb. szempontok szerint).
    
Szintén a receptírás lapon található a folyamatosan frissített segédeszköz állomány, valamint a saját készítményekkel bővíthető magisztrális készítmények adatbázisa is.  


JelentésekSzakellátási jelentések

A "Jelentés" menüben elérhető minden, a szakorvosoknak előírt jelentés-készítési ablak, ezeken belül pedig időszakra (hónapra) vonatkozólag lekérdezhető és floppyra menthető, tetszőlegesen nyomtatható és megtekinthető a szakorvosi jelentés, a pótjelentés, a MOJ-jelentés, szükség esetén az intézeti jelentés.

 

Különböző feltételek szerint listázhatók és nyomtathatók a kórlapok szerinti BNO összesítések, BNO szerint a tevékenységi listák, valamint a Forgalmi jelentések.  Vényjelentés 

 

 

  

    


Forgalmi lekérdezések

A Családorvosi Szoftverben található, vele szinte teljesen megegyező és jól bevált statisztikai oldal.

A Praxis Pro beépített mechanizmusainak köszönhetően részletes és testreszabható lekérdezések készíthetők, többek között pl.: adott időszakra/adott betegre vonatkozó forgalmi napló, receptfelírások, diagnózisok, beutalók, vizitdíj-lista, ellátási toplista, stb.
Minden lekérdezés nyomtatható, fájlba menthető, valamint a képernyőn is megjeleníthető.
A szoftverben egyedi lekérdezések is elkészíthetőek.