név:  
jelszó:  

Regisztráció      
Belépek

Elfelejtettem a jelszavam

Demóletöltéshez kérjük kattintson ide!

Hírlevél

Hírlevelünkkel erőfeszítés nélkül juthat hozzá a cégünkkel, szoftvereinkkel kapcsolatos legfrissebb hírekhez.

e-mail:  

Feliratkozom

Leiratkozom

Partnereink


Linkgyűjtemény

PHP PHP
1095 Budapest, Ipar utca 2/b. 2. emelet 13.     Tel.: (1) 599 9740     Fax: (1) 599 9921 oldaltérkép
e-mail: keresés: keresés

PraxisPro Magán

Praxis Pro Magánorvosi szoftver

A Praxis Pro szoftver kézikönyve és demo verziója belépés után letölthető!

Többek között teljes személyi nyilvántartással, kezelési lappal (betegkarton) segíti az orvos és asszisztensei munkáját.  Rendelkezésre áll egy gyors receptírási lehetőség, mely segítségével pillanatok alatt nyomtathatóak a receptek, rövidítve ezzel az adminisztrációs időt. Ezen felírásokról később elkészítheti a Recepírási jelentést is.

Amennyiben szükséges, lehetőség van az előzőleg használt magánorvosi szoftver adatbázisának konvertálására is (pl. OEP Vényíróból).

Az alábbiakban a teljesség igénye nélkül bemutatjuk a Praxis Pro Magánorvosi szoftver jellemzőit, képekkel illusztrálva (részletesebb leírás a kézikönyvben található).


BetegfelvételBetegfelvétel
Ez a képernyő a betegkartont kívánja helyettesíteni. A beteg személyes adatait tudjuk itt nyilvántartani. A már felvett, törzskartonnal rendelkező pácienseknek tudunk, receptet írni, illetve az ellátást regisztrálni. Ha már felvett páciensüknek személyi adatain szeretnének módosítani a [Rendelés] menü [Törzslap] alatt tudják megtenni. A kötelezően kitöltendő adatokat a vastagon szedett betűk mutatják meg. (karton, taj, taj típus, név, születési dátum, neme és a térítési kategória)


ReceptírásReceptírás
A kiválasztott betegnek tud receptet nyomtatni, lehetősége van, a kezdő receptkód magadására, melynek köszönhetően a rendszer minden egyes nyomtatott recept után automatikusan lépteti a receptsorszámot (a vénykód 10.től 16, karakteréig). A receptek a gyárilag sorrendben vannak csomagolva, Önnek csak azt kell beállítani, hogy a receptek egymás után növekvő vagy csökkenő sorrendben követik egymást a nyomtatóba helyezés után, így nem kell egyesével beírkálni, vagy vonalkód olvasót vásárolni. 


Ellátási lapEllátási lap

Az ellátási lap számos hasznos funkciót tartalmaz. Írhat a recepteken kívül beutalókat, leleteket és laboreredményeket rögzíthet, ill. az oltásokat is felveheti. Nyilvántarthatja még a beteg panaszait, anamnézisét, diagnózisát is. Ezen adatok a jelentésbe nem kerülnek be, ott kizárólag a felírt receptekről kérnek adatokat. Vehet fel saját vizsgálati rutinokat, melyek mellé rögzíthet árakat is. A jövőben tervezzük a számla nyomtatását a programból, így az árak felvétele a későbbiek folyamán még hasznos lehet.


TörzslapTörzslap
A törzslapon a már felvett betegek adatai jelennek meg. Itt lépegethet a lapok (kartonok) között egyesével is, de természetesen paciens lista segítségével is kereshet közöttük. Ha például a beteg címe változik, vagy a neve, akkor itt kell módosítani a megfelelő adatot, és menteni a törzslapot. Ezen az oldalon gyorsan elérhető a beteg kórtörténete is, mely a kórlapok együttes megjelenítése, így összefűzve láthatjuk az összes mentett ellátását a paciensnek.

 

 


Jelentés/MOJ-jelentésJelentéskészítés

A negyedéves üzemorvosi jelentés elkészítése rendkívül egyszerű.
A kívánt időszak beállítása után egy gombnyomásra elkészül a floppys jelentés, melynek tartalma megtekinthető és nyomtatható.
A szoftver arra is fel van készítve, hogy a jelentési kötelezettség e-mailen keresztül is küldhető legyen (viszont jelenleg kötelező floppy-lemezen elküldeni).