név:  
jelszó:  

Regisztráció      
Belépek

Elfelejtettem a jelszavam

Demóletöltéshez kérjük kattintson ide!

Hírlevél

Hírlevelünkkel erőfeszítés nélkül juthat hozzá a cégünkkel, szoftvereinkkel kapcsolatos legfrissebb hírekhez.

e-mail:  

Feliratkozom

Leiratkozom

Partnereink


Linkgyűjtemény

PHP PHP
1095 Budapest, Ipar utca 2/b. 2. emelet 13.     Tel.: (1) 599 9740     Fax: (1) 599 9921 oldaltérkép
e-mail: keresés: keresés

V.I.R.

V.I.R. (Várótermi Információs Rendszer) www.praxismedia.hu
        
A Várótermi Információs Rendszer kiépítésének köszönhetően a várótermekben a betegek teljeskörű tájékoztatást kapnak egyszerre akár több dologról is. Mivel minden információ a rendelkezésükre áll, így sokkal nyugodtabban, feszültségmentesebben várakoznak ellátásukra. Láthatják a váróban elhelyezett monitoron, hogy hányan vannak még előttük, tájékoztatóanyagokat a szabadságolásokról, szűrővizsgálatokról, stb. A saját célú anyagok megjelenítése és a betegek tájékoztatása mellett a rendszer alkalmas reklámanyagok megjelenítésére is, amelynek köszönhetően egy hirdetési felületet kapunk, növelve ezzel parxisunk bevételét.

Hogy kinek ajánljuk a V.I.R. rendszert?
Minden olyan háziorvosnak, magánorvosnak, klinikának és szakrendelésnek, akik fontosnak tartják, hogy betegeik minőségi ellátásban részesüljenek a rendelőbe lépés pillanatától kezdve egészen az ellátásuk végéig.

A VIR integrált módon működik a Praxis Pro és MedMaxPro szoftverekkel, de önálló módon képes más orvosi szoftverekkel is együttműködni saját kezelői felületének köszönhetően.  

Referenciák:

Dr. Kerényi Attila (Nyírtelek) - 06 (42) 210 019
Dr. Hasitz Ágnes (Szentendre) - 06 (26) 311 997
Dr. Gergely Nándor (Mátészalka) – 06 44 311 453

      
Amennyiben érdekli Önt a rendszer működése, vagy esetleg szeretne a rendelőbe egyet kiépíttetni, kérjük, keresse kollégáinkat a megadott elérhetőségeken! 
  
Bővebb információ: www.praxismedia.hu